ن.ف
عنوان :

درد کلیه

متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و ...
سلام بنده 38 سالمه چند وقتی که کلیه های دو طرف بدنم درد گرفته و درد آن هم شبها بیشتر میباشد طوری که اگه جایی سردی یا کف زمین روی فرشی بخوابم درد شدیدتر میباشد حتی دردش به کمرم هم می کشه سابقه ارثی ندارم ،داروی خاصی مصرف نمیکنم فقط چندماه پیش سنگی در کلیه سمت راستم به قطر 4میل بود که دفعش کردم لطفا راهنمایی یا دارویی تجویز نمایید،ممنون

سلام. ابن جور دردهای کمر معمولا گرفتگی عضلانی یا درد های دیسک کمر هستند. توصیه میکنم روی سطح نرم بخوابین. موقع خواب زیر زانوها یک بالش بگذارین. کمرتان را گرم نگاه دارین. در صورت عدم بهبود میتوانید بعد از اتمام بحران کرونا جهت بررسی علت کمردرد به متخصص نورولوژی مراجعه کنین. برای پیگیری سنگ کلیه هم هر شش ماه بررسی با سونوگرافی بشین.