ر.ک
عنوان :

آلرژی و رفلاکس

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام ببخشین دیروز میخواستم جواب بدم قفل شد .پس نیاز نبوده شیرش و عوض کنم چون شیر خودم خوب میخوره وهم شیر خشک . بهتر جونیور بدم یا نئو؟با شیر خودم .نئوکیت قطع کنم چون نیوکیت دفعش خراب کرد، دخترمنم هرروز موشک میبینم همش خلط داره و دونه های سفید اینو چیکار کنم ؟

الان کدوم شیر را داره خوب میخوره ؟همان را ادامه بدید

جونیور
دفع بلعم داره مشکلی نیست

آزمایشش اگر خوب باشه و WBC و RBC در آزمایش مدفوع کمتر از 5 عدد باشه مهم نیست

سلام آقای دکتر ازمایش،مدفوع دادم هنوز نیومده. دیشب مدفوع بلغم زیاد بود دختر من دائم بلعم داره میترسم به رودهاش آسیب بزنه یبار فرنی دادم بدتر شد بی قرار و دفع بلغم بیشتر

سلام پس منتظر جواب آزمایش باشیم بهم خبر بدید

باشه
سلام اینم آزمایش سه مرحله امروز م دفع ش خمیری دیروز شکمش کار نکرد مثل همون قبلی شده
عکس فرستادم نمیاد چیکار باید بکنم؟
این ازمایش ممکن اشتباه باشه قشنگ خلط داشت مدفوعش . دون دون سفید از چی میتونه باشه دوماه نیم کیلو وزن گرفته

مهم نیست
سه بارچک کردید
اگر این آزمایشگاه را قبول ندارید جای دیگه چک کنید

میخواید تشریف بیارید واسش شیر نیوکیت شروع کنید یک ماه این شیر را امتحان کنید

اول جونیور خورده بود دفعش خمیری چند بار یبار بود منم فک کردم یبوسته عوض کردم نئو کیت تا یکماه خورد دفع بلغم و دون دون سفید بخاطر همین قطع کردم جونیور شروع کردم تا یکماه خورد الانم دفعش خمیری شد با شیر خودم . شما گفتین نیاز نیست شیر و عوض کنید منم همونو ادامه دادم
فقط اوضاعش خوبه بی قرار اینا نداره
الان 6 ماهشه
تهران هستین؟
🙏
من نئو امتحان کرده بودم همچنان بلغم وشل عکسش بزارم دفعش؟

فقط شیر مادر بدید پس
اینقدر استرس چرا ؟
غذای کمکی هم شروع کنید

میترسم آلرژن بش،برسه که من نت جه نشم
متوجه
🙏

آلرژی قابل پیش بینی نیست و از ترس آلرژی هم نمیشه بچه را محروم کرد

باید امتحان کنید اگرآلرژی داشت تا 9 ماهگی دیگه امتحان نکنید

و مدفوع بلغمی هم با این جواب آزمایش اگر درست باشه هیچ اهمیتی نداره

ممنون