م.س
عنوان :

دل درد

متخصص بیماری های کودکان
سلام خانم دکتر من دو روز پیش ازتون مشاوره گرفتم از بابت شیر خشک ar،از دیشب نوزاد من یکسره زور میزنه و بنفش میشه پوشک و عوض میکنم دستشویی کرده ولی نمیدونم چرا انقدر زور میزنه به طوری که از 3 صبح تا الان ادامه داره ،پی پی نوزادمونم از وقتی این شیر خشک و میخوره چسیناکه

به علت صمغ درو شیر هست که قوام می ده به شیر . قبل از شیر دادن سه تا هفت دقیقه بعداز تهیه شیر صبر کن ببین چقدر سفت شده اگه سفتی شیر مناسب بود بعد بهش بده ؟ چند پیمانه هر چند ساعت می دی؟

شما کفتید هر دو ساعت 60 سیسی ،شیر خشکش ببلاکه بعد از 7 دقبقه به شدت سفت میشه و تیکه تیکه اصلا از شیشه نمیاد میتونم گاهی یک قاشق چای خوری ترنجبین بهش بدم ،انقدر اطرافیان گفتن بهم ،گفتم از شما بپرسم ،چون جوش ریز داره صورتش بخاطر داروهای گیاهی کولیکش

شکمش چند بار کار می کنه؟ در روز

اکثرا 4 بار

این شیر چون درمعده سفت می سه بچه بالا نمیاره

مس برای زور زدنش فقط شیر و نگه دارم ؟چیز خاصی لازم نیست ؟
🙏

شکم بچه رو با روغن بدن بچه ماساژ بده نیم ساعت تا یک ساعت بعد خوردن

حتما
🙏

برای نفخ و دل پیچ هم دارو هست ولی ما اکثرا بعد یک ماهگی به بچه می دیم

نوزاد من 40 روزشه

پس می تونی قطره قطره رتروفلور پنج قطره روزانه بدی .از شربت اهورا نی نی هم برای دل درد استفاده کنی

تهیه میکنم حتما
🙏
سلام خانم دکتر من از همسرم که حدود 3 هفته پیش به علت استرس زونا گرفته بود ،آبله مرغان گرفتم ،بلافاصله بعد دیدن لک قرمز نوزاد 46 روزموتو فرستادم منزل مادرم ،احتمال گرفتن نوزاد من چقدره ؟مرتب بغلم بوده و خیلی لمس شده ،به محض رسیدنش مادرم بردش حمام ،فقط واکسن سه گانه و فلج داطفال در بیارستان موقع تولد به نوزاد تزریق شده
خیلی نگرانشم
من موقع لمس نوزاد دو تا رو صورتم بوده که فکر میکردم جوش زدم
ساعت 4 برای شیردهی بیدار شدم دیدم کل بدنم دونه قرمز زده

دراین سن غالبا بسیار خفیفه ممکنه حتی بی علامت بگیره و متوجه نشید. باید منتظر بود انشاالله که چیزی نیست

🙏