ا.ح
عنوان :

مشکل دیدن خطوط راه راه و اریب و طرح دار

متخصص چشم پزشکی
سلام. ببخشید من مدتیه حس میکنم اختلال بینایی پیدا کردم. یعنی خطوط راه راه یا اریب یا طرح و نقش دار رو که نگاه میکنم احساس میکنم میلرزن. حتی به طرح های روی فرش هم نگاه میکنم همین حالت وجود داره. دیروز یه تست انجام دادم فهمیدم وقتی فقط با یکی از چشام نگاه میکنم و چشم دیگمو میبندم اوکیه ولی وقتی که هر 2 چشمم باز باشه این حالت پیش میاد. ضمنا با عینک هم تست کردم وقتی عینک به چشمم هست این لرزش خطوط خیلی کمتر میشه. نمره عینکم یکیش 75 صدم و یکیش فک کنم 1 بود و نزدیک بین هستم.

ضمنا دکتر چشم پزشک رفته بودم چند روز پیش گفتن چشمات سالمه البته یادم رفته بود این مشکل رو بهشون بگم.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید علت چی هست.

با سلام
سن ؟
داروی خاصی مصرف میکنید ؟

سلام، 31 سالم هست. بله لووتیروکسین برای کمکاری تیروئیدم.

این علامت هم میتونه از ضعف بینایی باشه و هم اینکه ضعف عصب بینایی و عوارض دارویی که مصرف میکنین
بایستی عینکتون همیشه توچشمتون باشه و مداوم از عینک استفاده کنین اگر بازهم این علامت تکرار شد حتما به همکاران مراجعه شود تا از نظر عصب بینایی هم کنترل شود

خیلی ممنون اقای دکتر. من به یکی از همکاران چشم پزشک شما مراجعه کردم و ایشون اول با دستگاه معاینه کردن، فشار چشمم گرفتن بعدش یه قطره ریختن تو چشمم که چشام گشاد شد و بعدش دوباره معاینه کردن و در نهایت گفتن چشمات سالمه. با این اوصاف به نظر شما ایشون عصب بینایی من رو هم تست کردن؟

بله اگه قطره ریختن حتما عصب رو دیدن و خداروشکر مشکلی نبوده حتما

به احتمال زیاد میتونه از عینکتونم باشه اگر بصورت مداوم بزنین گوشی و تبلت و کامپیوتر و تماشای تلوزیون مخصوصا تو تاریکی اصلا استفاده نشه مشکلتون حل میشه انشا ا...

خب خدارو شکر، آقای دکتر خب من دقیقا نمیدونم چه زمانی باید عینک بزنم. مثلا جلوی لپتاپ عینک بزنم؟

ضمن اینکه علت اصلی اینکه عینک نمیزنم اینه که میترسم چشمام تغییر کنه ظاهرش. چون دیدم اونایی که عینکی هستن مشخصه از چشاشون.

صبح اول وقت که بیدار شدین باید عینک بزنین تا موقع خواب