ز.ع
عنوان :

رفلاکس و مشکل خواب

متخصص بیماری های کودکان
با سلام خدمت اقای دکتر مقدادی
دختر من با وزن 3500 به دنیا امد...الان 9ماه و 21روزشه. 4اسفند که اورم پیشتون وزنش 9کیلو بود ورفلاکس داره و  این داروها تجویز کردید:
قطره رسپوویت 2عدد  روزی 10قطره
شربت کلسیم سافت آپوویتال        روزی 2/5سی سی
اسپری  seretide   دو تا سه هفته 12ساعت 1پاف
پودر اس امپرازول شبها قبل خواب نصف ساشه
که از داروهاش فقط یک شیشه رسپوویت و 12تاساشه اس امپرازول مانده
الان مشکلی که دارم خوابشه.از 11شب تا6صبح بهش شیر نمیدم واز وقتی میخوابه تا صبح مرتب بیدار میشه .خوابش خیلی کمه..گاهی اوقات چشماشو خیلی میخارونه وهمچنین بینیش.تو روزم همینطور حتما باید رو پا تکونش بدیم که بخوابه تا از خواب بیدار نشه.الان چندماهه که اینطوره شرایط دمای اتاق و تشک و اینا هم رعایت میکنیم ولی مرتب از خواب بیدار میشه باید  رو شانم دوباره بخوابونمش و تا رو زمین میگذارم دوباره از خواب بیدار میشه. مشکل چیه وچکار باید بکنم.؟؟؟؟؟
ضمنا از اول هم شیر خشک  ببلاک Arو البته شیر خودم مصرف میکنه.به علت خشکی پوست روی پا و روی گونش و همچنین قرمزی بین پاهاش گفتید به شیرم حساسیت داره.
و قبلا خس خس سینه داشت که الان خداروشکر با داروهایی  که دادید خخخییییلی بهتر شده.تنها مشکل خوابیدنشه؟؟؟!!!@

سلام
جدا سازی محل خواب
خود داری از بغل کردن و هوشیار کردن کودک
شربت بی بی,اسلیپ شب ها 2/5 سی سی
درصورت تداوم اختلال خواب مراجعه به کلینیک خواب و بعد از,گرفتن نوار مغزی,از شربت ریسپریدون میتوانید با حجم 1 سی سی استفاده کنید.

شربت زادیتن هم با توجه به این که زمینه اختلال خواب آلرژی است کمک کننده باشد , شب ها 2 سی سی