م.ش
عنوان :

تعداد دفعات زیاد دفع مدفوع

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام آقای دکتر علوی نژاد. شبتون بخیر. من چند وقتی هست که متوجه شدم تقریبا روزی 4الی 5بار دفع مدفوع دارم. به خاطر کاهش شدید فعالیت در این روز های قرنتینه، گاهی اوقات به یبوست هم مبتلا میشم. میزان دفع در هر دفعه هم خیلی زیاد نیست.به نظر شما نیاز به برسی بیشتر هست؟ ؟

چنانچه دچار احساس عدم تخلیه کامل می شوید و یا در مدفوع خون و یا ترشحاتی مشابه خلط بینی مشاهده می کنید، بهتر است ازمایش مدفوع بدهید. در غیر این صورت فعلا از یک پروبیوتیک و یا قرص بیسموت شبانه استفاده بفرمایید

بله.ممنونم. فقط منظورتون از عدم دفع کامل اینه که هرچه قدر به خودم فشار میارم نمی تونم مدفوع باقی مانده در بدن رو دفع کنم. اره؟؟ اصولا زور وارد کردن به بدن واسه تخلیه مدفوع کار درستی هست؟؟ البته فکر کنم میزان فشار هم مهم باشه. اما من الان حدود یک ماهی میشه که گاهی موقع دفع مدفوع با فشار، در کلیه هام احساس درد میکنم. به نظرتون نیاز به پیگیری بیشتر داره؟

بله. برای اجابت مزاج، قاعدتا خود روده ها باید حرکت داشته باشند و زور زدن زیاد صحیح نیست. در صورت ادامه مشکل ترجیحا کولونوسکوپی باید انجام شده و روده ها بررسی شوند.

🙏