س.م
عنوان :

آلرژی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
با سلام
متاسفانه مدتی هست که دچار بیماری پسوریازیس شدم و داروهای متفاوتی همکاران شما تجویز کردند و استفاده کردم ولی بعد از مدتی علائم دوباره برگشته اند.خواستم بدونم آیا نسبت به غذایی حساسیت دارم یا خیر؟
و سوال دوم هم اینکه چند سالی هست که بعد از خواب (صبح و عصر) که بلند میشم عطسه های شدید و زیاد همراه با آبریزش بینی دارم.بر حسب تجربه ترشی و هر نوع خوراکی که حاوی سرکه بود این عطسه و آبریزش رو بیشتر میکرد.از شما خواهشمندم من را راهنمایی کنید تا از این دو بیماری که من را خیلی آزار میدهند نجات پیدا کنم.
با تشکر
موسوی از استان بوشهر
به همکاران فوق تخصص پوست مراجعه کرده بودم.

سلام، پسوریازیس آلرژی نیست و نیازی به پرهیز غذایی ندارد ولی با توجه به اینکه بیماری خودایمن و مزمنی است درمان نگه دارنده لازم دارد و باید درمانهایی که باعث کنترل علائم میشود بخصوص کرمهای نرم کننده بطور منظم استفاده شود.
عطسه زیاد وآبریزش بینی مکرر و طولانی ناشی از آلرژی بینی یا رینیت آلرژیک است که لازم است از گرد و غبار، دود و سیگار و سایر محرکهای تنفسی اجتناب شود و برای کنترل علائم از اسپری داخل بینی فلوتیکازون روزی یک یا دو پاف در
هربینی به مدت یک ماه استفاده شود.
جهت خارش هم میتوانید از قرص نئوتادین روزی یکعدد استفاده شود.