م.ش
عنوان :

مسمومیت

متخصص بیماری های کودکان
سلام کودکم دو سال وچهار ماهش است دیشب پیتزا خورده یک بار استفراغ کرد دوبار اسهال داشته دچار لرز بود قرص جوشان ors کمی دادم یکم لرزش بهتر شد چه دارویی بدم

سلام
اول اینکه در صورت تداوم استفراغ و یا تشدید اسهال به پزشک مراجعه کنید .فعلا استفاده از ORS کار مناسبی هست.پودر کیدی لاکت هم روزانه 1 ساشه داخل دوغ یا ماست بریزید و بهش بدید.زمانش در طول روز مهم نیست.درصورتی که دل درد داره شربت دی سیکلومین هر 8 ساعت 2.5 سی سی.
رژیم اسهالی رو رعایت کنید.آب میوه و میوه،سرخ کردنی و مواد غذایی چرب تا وقتی اسهال هست ندید و دوغ و ماست و کته براش مناسب هست.مراقب باشید آب از دست رفته بدن رو جبران کنید.
تاکید میکنم درصورت تشدید مشکل به مرکز درمانی مراجعه کنید

اگر تب داشت از استامینوفن استفاده کنید