ر.خ
عنوان :

هاله رنگی دور نور

متخصص چشم پزشکی
سلام من صبح با تاری ناگهانی چشم بیدار شدم و وقتی لامپ را روشن کردم هاله رنگی(رنگین کمانی) دور نور دیدم.(هر دو جشم) حتی دور نور فندک هم هاله رنگی میبینم خیلی خیلی نگرانم بطفا کمکم کنید

با سلام
داروی خاصی استفاده میکنین ؟
سابقه بیماری خاصی دارید ؟
دقت کنید ببینید لکه روی دیوارسفید میبینید یانه ؟
ضربه به چشم و یا سر داشتید قبلا یا جدیدا ؟

خیر جناب دکتر هیچ داروی غیر از مولای ویتامین مصرف نمیکنم فقط سیگار مصرف میکنم در حد کم..سابقه بیماری خاص ندارم و روی دیوار لکه نمیبینم و ضربه هم به سرم وارد نشده فقط اینکه من دیسک گردن دارم. هر دو چشمم از کودکی ضعیف هست و عینکی هستم. با گذشت دو ساعت از بیدار شدن رفته رفته هاله رنگی کم و کمتر شد اما هنوز کامل از بین نرفته. آیا مشکل جدی هست و نیاز به مراجعه هست؟
راست منفی4
چپ منفی 3
و سالهاست تغییر نکردن

کم خونی و نگفتین دارین یا نه

کم خونی بعد از دو زایمان دارم ولی به گفته دکتر در حد متوسط هست و تا سه ماه گذشته قرص آهن مصرف میکردم

معمولا از علایم کم خونی هم میتونه باشه ولی نیاز هست حضوری مراجعه فرمایید تا از نظر شبکیه ی چشم بررسی بشه در خانومهایی که سیگار و قلیان مصرف میکنند احتمال جداشدن شبکیه و جود دارد جای نگرانی نیست ولی حتما در اولین فرصت به همکاران مراجعه فرمایید تا با دستگاه بررسی کنن متاسفانه بدون ویزیت حضوری نمیشه نظر قطعی داد

🙏