ا.ا
عنوان :

سردردو میگرن

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام آقای دکتر من پسری17ساله هستم که مبتلا به سردردومیگرن ام که پیش دکتر رفتم برام دپاکین200نوشت برای یک ماه ولی دیگه چیزی نگفت بعدش ادامه بدم یانه حالا هم که برگشته آمریکا.من تازمانی که 200شومیخوردم خوب بود ولی بازه بعضی روزها سردردمیشم ولی خیلی شدید نیست متوسط میخواستم بدونم ایرادی داره 500شو مصرف کنم؟؟؟؟؟ممنون

سلام. اگر با دپاکین 200 سردرد کنترل میشد و اتفاق نمی افتاد، یعنی همان دوز کافیه. ولی اگر وقتی اونو میخوردید بازم هفته ای یکبار سردرد داشتید، 500 میلی بخورید و حداقل سه ماه دارو را ادامه بدید. بعد خبر بدید

من تقریبا یک روز در میان یا بعضی وقت هاهر2روز درمیان سردردمیشم ولی میگم خیلی شدید نیست پس500مصرف کنم؟؟آقای دکتر من 500شو گرفتم وهمه رو نصف کردم ایرادی نداره؟؟؟؟؟
میشه زمان دقیق مصرف رو بگید.ممنون

قرص 500 رو نصف قرص صبح و نصف قرص شب بخورید. بعد غذا. ساعت مصرف زیاد مهم نیست

بعد اگه سردرد اومد سراغم مسکن استفاده کنم؟؟؟؟؟
آقای دکتر عوارضی برام نداره باتوجه به سن ام؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دپاکین داروی کم عارضه ایه. سه ماه هم دوره کوتاهیه. میتونید مسکن هم کنارش بخورید

🙏