س.م
عنوان :

مشکل احساس سوزش در ریه

فوق تخصص ریه
سلام ، آقای دکتر بیمار سیدصادق میران زاده با سن 75 سال حدود 20 روز پیش بدلیل مشکل تنفسی و سرفه و مشکوک به کرونا بدلیل درگیری نیمه از ریه در سیتی اسکن در بیمارستان بعثت ارتش بستری شد پس از 15 روز بستری و گرفتن دارو مرخص شد در حال حاضر پس از 5 روز از مرخص شدن ، میگوید هنگام نفس کشیدن ته ریه ام بین دو جناق سینه احساس سوزش دارم در بیمارستان مشاوره داخلی جهت گوارش داشت که موردی اعلام نشد البته سرفه اش بهتر شده ولی هنوز با تحرک حتی داخل اتاق ، کمی نفسش میگیرد لطفا راهنمایی بفرمایید با توجه به اینکه ایشان قبلا بیمار شما بوده ( جهت سرفه ) لطفا در صورت امکان تماس بگیرید / ممنون

سلام اگر عکس یا سی تی اسکن ریه دارید برای من بفرستید و داروهایی که فعلا استفاده میکنند

سلام ، سیتی اولیه برای 20 روز پیش را داریم لطفا شماره تلگرام یا واتساپ لطف کنید بفرستم پس از ترخیص از بیمارستان دارو برای ریه تجویز نکرده اند
عکس اولیه
ببخشید اشتباه گفتم ،
عکس اول و آخری قبل از بستری و عکس وسطی موقع ترخیص گرفته شده است

سلام کرونا داشته الان دوره نقاهت است سه ماه طول میکشه
شربت تئوفیلین یک قاشق روزی سه بار و قرص اسی سی 600 روزی یکعدد