بازگشت به لیست سوالات
ن.ک
عنوان :

ادامه درمان

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
من باید 24م برای ویزیت مجدد میومدم خدمتتون اما چون سرما خوردم و تب دارم گفتم شاید بهتر باشه که مطب نیام....

ماه پیش برام امپرازول و آیروکاست ده و نورتریپتیلین ده تجویز کردید برای یکماه...
علایمم تقریبا بهتر شده
کمی گزگز و سنگینی زبان دارم هنوز...
و2تا سوال دیگه هم داشتم یکیش در مورد رژیم غذاییم میخواستم بپرسم
من تقریبا اکثر غذاهام پختنیه،اصلااا چای و قهوه یا سس و نوشابه و دوغ گازدار و ادویه نمیخورم؛همینطور مرکبات،یعنی میشه گفت از میوه ها فقط سیب میخورم.میخواستم بدونم میشه کم کم یکم راحت تر غذا بخورم؟راستش بخاطر اینکه میترسم حساسیت غذایی داشته باشم خیلی از خوراکیای محدودی استفاده میکنم....
سوال دیگه م در مورد برگه ایه که برای مراقبتهای آلرژی داده بودین و یه قسمتش در مورد حیوونای خونگی نوشته بود،
ما تقریبا 3ساله که سگ داریم سگم که مشکلی برامون نداره؟اگه قرار بود بهش آلرژی داشته باشم تو همون روزای اول نشون میداد؛اینطور نیست؟

ببخشید که خیلی طولانی شد

با سلام و احترام
خوشحالم که بهتر هستید

لطفاً همه داروها به جز امپرازول رو برای 2 ماه دیگه ادامه دهید
بله کم کم غذا رو با احتیاط به رژیم غذایی تون اضافه کنیم
ولی همیشه از فست فودها و غذاهای آماده دوری کنید

در مورد سگ اینطور نیست که از اول آلرژی باشه
بلکه بعد از چند ماه یا چند سال آلرژی به حیوانات ایجاد میشه

ببخشید که دیر پاسخ دادم
هر وقت لازم بود با من در تماس باشید

خیلی ممنونم.
تایم قرصا مثل قبل باشه؟آیروکاست رو بعد از ناهار و نوتریپتیلین رو قبل خواب میخورم.
فقط آقای دکتر من الان چندروزه که معده درد هم دارم البته هر وقت مدت طولانی قرص استفاده میکنم اینجوری میشم حتی مولتی ویتامین.
الان که امپرازول رو باید قطع کنم میتونم برای معده م از سایمتدین استفاده کنم؟

بله زمان مصرف داروها مثل قبل باشه
و با قطع امپرازول میتونید از سایمتیدین صبح و شب بعد غذا استفاده کنید
ولی هر وقت که احساس کردید وضعیت معده خوبه انوقت دیگه قطع کنید

🙏



سوالات مشابه


حساسیت پوست و خارش

سلام و خسته نباشید ، حدود یک ماه پیش از شمال اومدیم خونمون تهران ، تو شمال بادوم زمینی خوردیم هم من هم خیلی کم دخترم،، بعد از حمام پاهام شروع کرد به خارش و دونه زدن دونه های صورتی یه کم برجسته مثل نیش پشه یا مورچه ولی حشره ایی منو نیش نزده بود، از پاهام شروع شد تا سینه ، همه جای بدنم احساس خارش تا میخوارندم دونه میزد ، چند جور قرص استفاده کردم دکتر پوست رفتم امپول هیدوکرتیزین دادو دوتا پماد، بکی دست ساز بود ، قرص لوراتادیت به مدت ده روز بعد ده روز که قرص ها تموم شد دوباره خارش و دونه زدن شروع شده، تو این مدت شکلات و شیرنی جات و گوجه و تخم مرغ مصرف نکردیم ، الان ده روزه دختر یک ساله ام هم مثل من شده چه درمانی لازمه اقای دکتر ؟

باد کردن پلک و لبها

سلام من یک پاسخ آلرژیک به احتمالا سرد شدن هوا یا یک نوع خوراکی دارم که متاسفانه هنوز تشخیص داده نشده و فقط به این صورت است که از خواب بیدار میشم پلک هام و گودی چشمام و لب بالاییم باد کرده و به شدت ملتهب و خارش داره و بعد از مراجعه به پزشک و امپول های مختلف نظیر هیدروکورتیزون و رانیتیدن و دگزا بعد از چند روز کمی از التهابم کم میشه اما در مدت کم بعد دوباره به وجود میاد . عکس اول دفعه اولی که به این شدت پیش اومد و یکسال میگذره از این . عکس دوم بعد از کمی بهبود و تقریبا مشکلیه که بعد از بوجود اومدن دفعه اول هربار هر چند ماه دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم و خفیف ترش هست نسبت به اون یکبار (عکس اول) که جدیدا زیاد داره برام تکرار میشه. (میدونم از لوازم آرایش نیست آلرژیم چون وقتی حتی استفاده هم نکردم باز صبح با این صورت مواجه شدم!!!!) در بهار و تابستان هم خبری از این نبود و دوباره حدود یکماهه که شدید شده! هیچ جای دیگه از بدنمم حتی یک قرمزی ساده هم وجود نداره! البته بدنم مستعد کیست هایی نظیر کیست های پوستی و پینودال و غیره هست که فکر نمیکنم ربطی به آلرژیم داشته باشه.

حساسیت و خارش کهیر نفس تنگی

حساسیت خارش کهیر شدید مزمن نفس تنگی ب طول 5ماه

الژی

سلام جناب دکتر.من چند روز پیش چند تا جوش زدم روی صورتم.بعد روشون ژل ضد جوش سینه زدم.برای اولین بار ازژل ضد جوش استفاده کردم.حالا در همون مناطق که از ژل ضد جوش استفاده کردم قرمزی به وجود اومده.دو ناحیه هم دچار التهاب و خارش شده.بنظرتون چکار باید کنم؟ من 29 سالمه و داروی و پماد خاصی هم مصرف نمیکنم ممنون

کبد چرب

با سلام خدمت شما من دارای کبد چرب هستم وحدود یک سال است که دور دهان من تا محدوده بینی ابتدا قرمز با خارش وبا گذشت 1 سال کبود شده با مراجعه به پزشکان زیاد این مشکل من هنوز پابرجاست