ش.ا
عنوان :

ورزش حلقه و سزارین

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام وقت بخیر . من 8 ماه هست که سزارین انجام دادم . آیا الان میتونم با وسیله حلقه برای آب کردن شکمم ورزش کنم؟ به بخیه های داخلی فشار نمیاد؟ و سوال بعدی اینه که بخیه هام یه مقدار گوشت اضافه آورده چه پمادی برای ترمیم میتونم استفاده کنم؟

سلام.نه مشکلی نیست از حلقه می تونید استفاده کنید و بخیه ها تا الان جوش خوردن کامل
برای جای زخم از پماد اسکاراستاتیک میتونید استفاده کنید روزی 3 بار روی محل عمل بزنید و ماساژ بدین تا گوشت اضافه رو میبره