ی.خ
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید اقای دکتر
مدتی هست که ریزش مو دارم pco هستم ولی دارو مصرف نمیکنم چون همهچیم نرمال پریودامم منظم هست فقط ظاهر تخمدانم pco هست چک اپ کاملم دادم نرمال بود قبلا پزشک به من امپول بیوتن بپاتن معرفی کرده بودن ولی فرصت نشد به خاطر کرونا هم نمیخوام یک چند وقتی به درمانگاه برای امپول زدن برم میشه یک قرص مکمل مو به من معرفی کنید که مصرف کنم?من چون یکم استرسی هستم قرص دولوکستین مصرف میکنم

سلام
دخترم بهترین مکمل برای موها ریجن دایت هست که روزی یکی باید بخوریم ولی اگر ریزش موهات هورمونی باشه اونوقت باید قرص هورمونی هم همراهش بخوری

خیلی ممنونم اقای دکتر اگه ریجن دایت و بخورم چند دوره باید مصرف کنم و میتونم بعد از چند ماه امپول بیوتن بپاتن بزنم?

دوماه بخورید
بله حتما میتونید بزنید