خ.ب
عنوان :

سوزش شکم

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام خسته نباشید آقای دکتر شوهرم چهار سال مشکل معده دارد سال قبل به پزشک مراجعه کرد تست انجام داد مشخص شد میکروب معده دارد دارو استفاده کرد طی دو ماه بعد مراجعه کرد تست انجام داد مشکل میکروب معده اش خوب شده بود اما شمکش خیلی کم میسوخت دکتر گفت اسید معده ات زیاد است و دارو داد تاچندماه خوب بود اما دوباره مشکل سوزش شکمش دوباره برگشته وقتی شبها شام میخوره میخوابه تا صبح شکمش میسوزه و خواب نداره دقیقا شده مثل روز الان باید چیکار کنه ؟
عکس زیر هم داروهایی که قبلا استفاده کرده است فرستادم

سلام
الان چه داروهایی مصرف میکنند؟

الان هیچ دارویی مصرف نمیکنه
چند روز که شکمش بیشتر میسوخت پنتو 20 دو سه روز قبل صبحانه خورد اثری نداشت به اون صورت بیستر پرهیز غذایی میکنه تا شکمم سوزشش کم بشه ینی فقط برنج و مرغ و نون میخوره اگر غذاش آبکی باشه شکمش بیشتر میسوزه

پنتوپرازول 20 نیم ساعت قبل از صبحانه و شام بخورید غذای تند ترش ادویه نوشابه چای قهوه سیر پیاز سس لواشک شکلات چیپس پفک نخورید حداقل 4 ساعت فاصله غذا با خواب هم رعایت کنید

ریفلاکس یک بیماری مادام العمره
بیماری خطرناکی هم نیست
با ناپرهیزی و استری بدتر میشه

دکتر داروی دیگه واسه سوزش شکمش نمیخواد؟
تا چند روز قرص پنتو استفاده کند؟
احتمال داره میکروب معده برگرده؟ از اون باشه بنظ شما دوباره بره تست بده؟

میکروب معده درد ایجاد نمی کنه
پنتوپرازول حداقل برای 6 ماه و هر وقت ناپرهیزی کنند باید دوباره بخورند

خیلی ممنون از اطف شما
لطف