s.s
عنوان :

عفونت ریشه دندان

متخصص درمان ریشه (اندودانتیکس)
باسلام خدمت شما، آقای دکتر سه سال پیش دندون سمت چپ فک پایین عصب کشی و روکش کردم الان دو روزه درد شدید دارم دیروز عکس دندون گرفتم ک براتون ارسال میکنم لطفا راهنمایی کنین ک پروسه درمانم چجوریه؟ درد شدیدی داره از دیروزم آنتی بیوتیک ومسکن میخورم ولی تاثیر نداره

سلام، وقت بخیر، متاسفانه درمان ریشه ( عصب کشی) دندان شما مناسب نبوده و شکست درمان ریشه منجر به عفونت انتهای ریشه شده، جهت درمان عفونت ریشه نیازمند درمان مجدد ریشه می باشد که شانس موفقیت درمان 70 تا 80 درصد می باشد .
فعلا آنتی بیوتیک ها رو ادامه دهید در صورت عدم کاهش علائم ممکن است نیازمند آنتی بیوتیک تزریقی باشید.
درمان استاندارد شامل خارج کردن روکش ( بریج) ، تکرار درمان ریشه دندان های پایه( دوتا دندان جلویی هم درمان ریشه مناسبی ندارند و ضایعه انتهای ریشه دارند) و ساخت روکش جدید می باشد .