ا.ر
عنوان :

سندروم روده تحریک پذیر

فوق تخصص نفرولوژی
سلام دکتر خسته نباشید،دکتر من کپسول پره گابالین 50 دارم، میتونم مصرف کنم؟ چون 25 رو پیدا نکردم
ضمن اینکه تاحالا مصرف نکردم این کپسولو

نگران نباشید
فقط شبهاقبل از خواب مصرف کنید

دکتر یه سوال دارم الان مصرف کافئین برای من خوب نیست؟؟

مشکلات شما را بیشتر میکند
حبوبات هم همینطور

و اینکه یه سوال دیگه هم دارم اونم این هستش دکتری این بی اختیاری کنترل وضعیت باد معدم رو چیکار باید بکنم؟یعنی اصلاً راهکاری داره؟چون مخصوصاً توی خواب این اتفاق زیاد میوفته واسم

این داروها ومکالمه مابرای کم کردن این گاز بود
نمیدانم ایاقرص مترونیدازول هم براتون نوشته بودم؟

بله نوشته بودید
یک روزه که شروع به مصرف قرصت کردم البته

باشه
صبور باشید
اونایی که روده تحریک پذیر دارند معمولا عجول و کمی وسواس و استرسی هستند
اگراسترس راکم کنید وورزش منظم انجام دهید قطعابسیاربهترازاین داروهاست بعلاوه نوشیدن آب زیاد

ممنونم دکتر بعد اینکه اگر زمانی که استرسم بالا هست الپرازوم مصرف کنم مشکلی نداره؟