ج.ج
عنوان :

توده سفید رنگ در انتهای گلو کودک

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام.امروز بصورت اتفاقی یک توده سفید رنگ بزرگ در انتهای گلوی پسر 5 ساله ام مشاهده کردم. مکان این توده بعد از لوزه ها هست. من فیلمی را گرفتم که بصورت واضح نشان میده اما اینجا امکان آپلود فیلم نیست و فقط عکس رو میفرستم. شما اگر براتون مقدور بود ایمیل یا شماره ای بدید تا فیلم رو بفرستم.
بعد از مشاهده از فرزندم سوال کردم که درد ندارد ؟ گفت وقتی آب دهانم رو پایین میدم گیر میکنه و دوباره زور میزنم .البته موقع غذا خوردن مشکلی نداره.از خیلی قبل تر همیشه سرفه خشک داشت که مدتیه انگار خوب شده ولی اکثرا در اثر بازی هیجانی دچار سرفه میشه یا موقعی که گریه شدید میکنه دچار حالت تهوع میشه و بالا میاره. ممنون میشم دقیق بررسی بفرمایید

سلام.آنچه در ته حلق پسرتون دیده میشه اپیگلوته و طبیعیه.نگران نباشید

🙏
ممنونم جناب دکتر.خیلی خوشحالمون کردید. در مورد خودم هم مشاوره میخواستم که در یک تیکت جدید مطرح میکنم

این هم برای این که خیلتون راحت تر بشه