ن.س
عنوان :

لکه و قرمزی و خارش پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانوم دکتر من مدتیست که درگیر لکه های قهوه ای کمرنگ در زیر گردن و کف و دست و زیر بغل همراه با خارش هستم که وقتی میخارونم برجسته و زبر میشود .من از پماد تریامسینولون اِن اِن استفاده میکنم که بعد از آن حدود دوهفته بهتر میشود ولی دوباره خارش و لکه ها برمیگردند .ممنون میشم نظر و تجویزتون رو بفرمایید

شامپو کتوکنازول داخل حمام 3 دیقه کف بماند

خانوم دکتر من پوست سرم مشکلی نداره که شامپو کتوکنازول استفاده کنم .و از پماد کلوتریمازول هم استفاده کردم پاسخ نگرفتم.
مثل اینکه من اشتباه تایپی داشتم معذرت .من در کفِ دست و زیربغل و گردن دچار خارش و لکه و قرمزی هستم

عکس با نور بهتر و کیفیت بهتر بفرستید

خانوم دکتر زبر هستش و قرمزی و خارش داره

پماد کلوبتازول روزی سه بار بزنید

ممنونم. تا چه مدت؟ و برای هر سه ناحیه کف دست و زیر بغل و گردن استفاده کنم؟؟