م.س
عنوان :

دیابت

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام وقت بخیر. عذر میخام مامان من بیماری دیابت نوع 2 دارن
روزی 3 تا متفورمین میخورن صبح /ظهر/شب
قرص2 تا فشار لوزامیکس اچ روزی دوتا صبح/شب
الان به دلیل کرونا نتونستن برن ازمایش بدن
میخواستم بدونم که الان دوز قرصا تغییر ندیم ؟

و اینکه یه سوال دیگه داشتم کلا دیابت ادمو شکسته میکنه ؟؟
چون خیلی صورت مامانم گود شده.

سلام لطفا بفرمائید مادر چند ساله هستند و چند ساله مبتلا به دریافتند و آیا علائم تکرر ادرار، تشنگی و گرسنگی زیاد و یا کاهش وزن داشته اند؟آخرین آزمایش چه زمان انجام شده و به چه قراربوده یا در صورت امکان عکس آن را بفرستید.

55 سالشونه
4 سال میشه که دیابت دارن
اخرین ازمایشش واسه برج 9 الان میفرستم خدمت شما
عکس واضح هست ؟
تشنگی زیاد دارن
گرسنگی هم زیاد نمیتونن تحمل کنن
رژیم غذایی خیر . همه چی میخورن
والا خیلی وقته وزن نکردن ولی خودمون حس میکنیم دست پا و صورتشون لاغر شده
بجز شکم

باتوجه به اینکه در آخرین آزمایش کنترل نسبی قند داشتند ولی در حال حاضر علائم قند بالا بصورت مشکوک وجود دارد ارجح این است که آزمایش انجام شود و سپس برای اضافه کردن دارو تصمیم گیری کرد. اگر امکان آزمایش ندارید دستگاه گلوکومتر تهیه و قند ناشتا و بعد از غذا چک شود.

باشه چشم .
چک میکنم و بعد واستون میفرستم