ع.ر
عنوان :

آزمایش معده

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام و خسته نباشید....عذر میخوام من این آزمایش معده که عکسش رو فرستادم رو انجام دادم و دکتر گفت یه عفونت مشکوک تو معدتون هست ...میتونین نتیجه آزمایش رو برام تفسیر کنینن..چون گفت عفونت مشکوک خیلی میترسم که سرطان باشه..بنده 32 سالمه

سلام
آزمایشات التهاب خفیف نشون میدن
البته ما هیچ وقت آزمایش را تفسیر و درمان نمی کنیم، باید بیمار درمان بشه. مشکل چی بود که ازمایش دادید؟

گاهی تب و اروغ زدن زیاد
کاهش وزن و بعضا بازگشت به مری
خلط هم تو گلوم هست

تب یعنی دماسنج گذاشتید و بالای 38 بود یا فقط احساس گرمی داشتید؟ کاهش وزن هم داشتید؟

بله .کاهش وزن هم داشتم. تو رو خدا h.pylori من بالاست خیلی و الهتاب هم هست .دکتر گفت عفونت مشکوک در معده و تست ubt بدهید

حدود 90٪ از مردم ایران helicobacter دارند ، چیز مهمی نیست ولی درمان میخواهد. روش تشخیص درستش ازمایش خون نیست، یا ازمایش مدفوع یا تست تنفس یا با اندوسکپی

سوال من اینه که چرا گفتن عفونت مشکوک توی معدتون ست
من آزمایش مدفوع هم دادم

عفونت مشکوک بخاطر این گفتند که ازمایش خون دقت کافی برای تشخیص هلیکوباکتر نداره و بهتره با بکی از اون روشهای دیگه چک بشه

ازمایش مدفوع برای هلیکوباکتر چک نکردید

آزمایش مدفوع هم دادم ولی ناشتا نبودم .نتایجش توی تصاویر هست ..

ازمایشتون دیدم، ازمایش مدفوع برای هلیکوباکتر ندادید

و چیز نگران کننده ای نیست، حدود 79 میلیون ایرانی دارند

من شب قبل استامینفن و شربت آنتی اسید خوردم و اینکه آزمایش مدفوع رو برای چی گرفتند پس ... hpa stool چی هست

ببخشید ازمایش توکسین هلیکوباکتر را معمولا جدا از ازمایش خون در صفحه دیگری مینویسند.
آره درسته چک شده و منفیه

شربت انتی اسید و استامینوفن در جوابش تاثیری نداره

شما عفونت هلیکوباکتر فعال براساس این ازمایش ندارید

اگر تا بحال اندوسکپی نکردید، انجام بدید. عجله ای هم نیست
تا 2 ماه دیگه این کار را انجام بدید

آموکسی کلاو چند روز قبلش و لوراتادین هم بخاطر خلط پشت حلق داشتم
اینا رو خوردم

اگر در 4 هفته قبل از ازمایش انتی بیوتیک یا در 2 هفته قبل داروهای امپرازول/ پنتوپرازول خورده باشید، این تست و جوابش ارزشی نداره

بله عرض کردم آموکسی کلاو خوردم . لوراتادین هم خوردم.آموکسی سیلین هم خوردم.فقط جسارتا برای تست ubt چقد نباید انتی بیوتیک بخورم.گفتن روز سه شنبه ینی پس فردا بیاین برای تست ubt

همه تستهای تشخیصی هلیکوباکتر باید با پروتوکل بالا انجام بشه وگرنه جواب طبیعی ممکنه واقعا مثبت باشه

ینی سه شنبه تست ندم؟

نه
تست گران و با سابقه مصرف انتی بیوتیک اخیر، بی فایده است
و در هر حال اندوسکپی بخاطر کاهش وزن لازم دارید، بزارید 1-2 ماه دیگه اندوسکپی بشید و همون موقع هم تست میکنند

سلام .ببخشید بازم مزاحم شدم