ع.ر
عنوان :

آزمایش معده

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام و خسته نباشید....عذر میخوام من این آزمایش معده که عکسش رو فرستادم رو انجام دادم و دکتر گفت یه عفونت مشکوک تو معدتون هست ...میتونین نتیجه آزمایش رو برام تفسیر کنینن..چون گفت عفونت مشکوک خیلی میترسم که سرطان باشه..در 2 هفته اخیر اموکسی کلاو ؛ لوراتادین . راینتادین و شربت ضد اسید مصرف کردم.دکتر گفت برای تست ubt پس فردا بیایین.با توجه به نتایج آزمایش و این صحبت پزشک من چیکار کنم
قربان جواب سوال ما رو نمیدین

سلام
عفونت معده در بیش از50درصد ایرانیها وجودداره وبخودی خود وبدون علامت مشکلی نداره

درصورت وجود زخم معده ویا اثنی عشر یاورم شدید نیازبهدرمان هست