ا.ع
عنوان :

به خود پیچیدن نوزاو پنج ماه و هفت روزم

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام اقای دکتر
دخترم ریفلاکس پنهان داره که سونو تاییدکرده اس امپرازول و موتیلیوم مصرف میکنه. تمام شرایط آنتی ریفلاکسم رعایت میکنم.
به همین علت ریفلاکس از یکونیم ماهگی شیر دربیداری نخوردومن زیرنظرپزشک مجبوربه آغازغذای کمکی ازابتدای ماه5شدم.
ازابتدای تولد یه کم توخواب پیچ وتاپ داشت اما به هرحال راحت میخوابید اما ازاول عیداقای دکتر بیچاره شدم اصلا شبا راحت نمیخوابه مدام به خود میپیچه.
دخترمن درطول روز کاملا ارومه واصلا بیقرارنیست فقط درخواب شب این حالتوداره.
فقط شیرخشک ابتامیل پپتی جونیور مصرف میکنه.
دکتراحتمال الرژی غذایی داده من فقط توی سوپش مرغ یا گوشت گوسفندوهویج و برنج و سیب زمینی میریزم. باتوجه به وضعیت کرونا میترسم رست تست ببرم بدم براش.
اقای دکتر الان کدوم یک ازمواد سوپ الرژی زاهستن؟؟؟
دخترمن اصلا هیچوقت بثورات پوستی و خارش و مدفوع خونی وسایرعلایم الرژی نداشته که تشخیص بدم کدوم ماده غذایی بهش نساخته.فقط بدخوابی داره.
خیلی شرایطم سخت شده دعاتون میکنم کمکم کنید
روزایی که مرغ میریزم با روزایی که گوشت میریزم هردو مثل همن و شبا بیخوابه
ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام، اگر شیرخوار وزن گیری خوبی دارد و بخوبی غذا میخورد، استفراغ مداوم ندارد و وضعیت عمومی خوب است بنظر نمی رسد مشکل جدی وجود داشته باشد، با اینحال اگر بی قراری شدید است و علائمی که ذکر شد داشته باشد لازم است معاینه شود و شاید نیاز به آزمایش و سونوگرافی شود. آلرژی غذایی ممکن است سبب بی قراری شود که ممکن است با علائم دیگری مانند اگزما همراه باشد، جهت تشخیص آلرژی غذایی گاها لازم است تست پوستی انجام شود البته چالش غذایی یعنی امتحان کردن غذاها میتواند کمک کننده باشد (ندادن غذای موردنظر باعث بهبودی و شروع مجدد باعث عود علائم میشود)
غذاهایی که بیشتر سبب آلرژی میشوند شامل لبنیات گاوی و شیر و لبنیات گوسفندی و گوشت گاو و همچنین تخم مرغ، سویا، گندم، مغزها، بادام زمینی و غذاهای دریایی میباشد. که اگر شیر خودتان را هم میدهید در صورت نیاز به پرهیز باید خودتان هم غذایی که شیرخوار آلرژی دارد نباید مصرف نمایید.
بطورکلی در پاسخ سوال شما باید گفت آلرژی فقط یکی از علل بی قراری میباشد ولی علل دیگر نیز باید مدنظر باشد. لازم به ذکر است گاها برخی مواقع زور و پیچ ممکن است به علت کولیک شیرخواری باشد که حالتی است که به مرور و با گذشت زمان بهتر میشود بخصوص اگر شیرخوار حال عمومی خوب و وزن گیری مناسب داشته باشد. جهت کنترل بی قراری میتوانید از داروهای زیر استفاده نمایید:
قطره کولیک ایزی هر 8 ساعت 10 قطره
شربت هربامیکسچر هر 8 ساعت 2 سی سی
قطره پدی لاکت هر 12 ساعت 5 قطره