م.ی
عنوان :

جواب آزمایش

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
سلام آقای دکتر..صبحتون بخیر.. مادرم با کمبود مولکول سفید مواجه هستند که البته این مشکل کمابیش از گذشته بوده و اخیرا نیز جواب ازمایشات در این زمینه سینوسی بوده تا اینکه دکتر ایشان گفتند برای اطمینان آزمایش مغز و استخوان بدهند. جسارتا جواب آزمایش را ارسال کردم تا از راهنمایی بزرگوار استفاده کنم..

با عرض سلام
در این گزارش پاتولوژی چیز خاصی ذکر نشده و تشخیصی ندارد اگر امکان دارید جواب ازمایشات خونی رو ارسال کنید

سلام آقای دکتر..دو آزمایش خون اخیر رو ارسال کردم..ببخشید در سوال بالا منظورم کمبود گلبولهای سفید بود که اشتباه ذکر کردم..ممنون از شما بزرگوار
🙏

باعرض سلام
بیماری با گذشت زمان تشدید شده و از طرفی تعداد سلولهای مغز استخوان هم کم شده یعنی فعالیت مغز استخوان در حال کم شدن هست و امکان دارد که که سایر رده های خونی هم بتدریج کم شوند و اول باید بیما ریهای خاصی رو رد کرد و شرح حال داروی را دید و اگر لازم شد محرکهای مغز استخوان با نظر پزشک معالج مصرف شود