م.و
عنوان :

پیگیری درمان

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام اقای دکتر وقت بخیر
دکتر شما به بنده سری قبل فلومیست و لوراتادین رو برای مشکل تنفسیم داده بودین که الرژی و اسم بود که عرض کردم یکم امسال تشدید شده و حدود سه هفته هست ته گلوم گرفتگی احساس میکنم که باعث شده صدام هم بگیره مثل زمانی که گلاب به روتون خلط جمع میشه ته گلوم اما صاف نمیشه ،شبها لوراتادین تنگی گلوم رو بهتر میکند اما صبحها هم تنگی نفس یکم دارم هنوز و باید سیمبیکورت هم استفاده کنم
دیروز خونریزی بینی بدون دلیل داشتم که امروز هم طعم خون تو دهنم هست و پشت قفسه سینه سمت چپم کمی درد احساس میکنم و باید بگم سرفه شدید هم دارم .
بنظر شما ایا ازمایش یا داروی خاصی نیاز هست ؟
سلام خیر اقای دکتر فقط نفس تنگی هی میگیره ول میکنه و دردی که پشت قفسه سینم سمت چپ بود هم همینطور اونم صبح تا بعد از ظهر درد خفیف داشت همچنین دیشب ولی ادامه دار نیست .فقط سرفه و گرفتگی ته گلو و تنفس اذیتم میکنه البته سرفه من دیگه کهنه شده سالهاست سرفه میکنم
این عکس رو اوایل اسفند گرفتم که این علائمم دوباره شروع شده بود از ترس کرونا
که همکارانتون گفتن خدا رو شکر چیزی نیست اما امروز مزه خون داغل دهانم احساس نگرانی یکم بهم داد

مزه خون،بعلت پاره شدن،عروق داخل بینی هست،مشکلی نیست،بعد از هربار اسپری بینی داخل بینی رو با پماد چشمی جنتامایسن چرب کنید(داخل بینی را چرب کنید)
درد قفسه سینه هم میتونه بعلت برگشت اسید باشه،کپسول امپرازول رو صبحها مصرف کنید
لوراتادین رو هم صبح و شب کنید

چشم اقای دکتر فقط میخواستم بدونم ایا راهی هست برای درمان قطعی سرفه ها و اسمم؟
واقعا دیگه از سرفه و الرژی خسته شدم سالهاست دارم تحمل میکنم این موارد رو

اجازه بدید،درمانتون ادامه پیدا کنه و درمسیر درمان قطعا بهبودی حاصل میشه