ع.ص
عنوان :

درد زیر دنده ها

فوق تخصص ریه
آقای دکتر من 5-6 روز هست قسمت پایین استخونای دنده های دوتا پهلوم درد داره( البته وقتی بهشون دست میزنم دردش محسوس تره). عکساش رو ضمیمه کردم. کمی هم باید مرتب گلوم رو صاف کنم. سرفه به ندرت شاید روزی چند تا تک سرفه. تب هم ندارم. ممنون

با سلام اگر ضربه نخورده یک مسکن مثل ناپروکسن 250 در 12 ساعت و ژل پیروکسیکام هر 8 ساعت دردش را میتواند رفع کند قرص آزیترومایسین در صورت وجود سرفه و خلط توصیه می شود