م.ا
عنوان :

سلام گرفتگی گوش

پزشک عمومی
زدن دونه درگوش وقرمزی دونه و درد لاله گوش وگرفتگی گوش دخترم
با تشکر امیدوار

درود چرب شدن آن ناحیه وفشار فیزیکی مانند خوابیدن روی آن ناحیه بمدت طولانی می تواند عامل باشد ام گرفتگی بستگی به شرایط سنی وبیماریها زمینه ای دارد اما در فرد جوان بعلت جرم گوش می تواند باشد که طبیعطا نیاز به معاینه دارد در مورد اول استفاده. از الکل جهت ضد عفونی کردن استفاده کنید وژل کلیندامایسین یک در صد بعد از شستشو با آب وصابون بزنید وسعی کنید از هد فون ویا گوش زیاد استفاده نکنید وآنها را حتما ضد عفونی کنید

از مسکن مانند ژلو فن هر 8 ساعت بعنوان ضد التهاب وصد درد بخورید