ف.خ
عنوان :

پنتوپرازول و لووتیروکسین

متخصص بیماری های کودکان
پسرم یک ماه و هفده روزشه تقریبا بعد 20 روز دچار علائم رفلاکس پنهان شد 8 روزه یک چهارم پنتوپرازول تجویز کرده دکترش ...میخواستم مطمئن بشم تجویز درستیه؟ چون خودم که میخواستم پنتوپرازول بخورم ی دکتر دیگه گفت برای بچه ضرر داره
اصلا هم به پشت نمیخوابه تا میزارم تو کریرش یا تست آگهی رفلاکس بیدار میشه یا سکسه میکنه ...

پنتوپرازول از درمان دارویی شیر خواران در سایر کشورها حذف شده و از امپرازول با لانزوپرارول استفاده میشود ولی در ایران هنوز استفاده میشود
به هرحال در صورتی که,کودک علامت دار باشد و سینه مادر بگیرد نیاز به داروی ضد اسید خواهد داشت