ز.د
عنوان :

شیرنخوردن

متخصص بیماری های کودکان
باسلام .اقای دکتر دخترم دوروزه اصلا شیر نمیخوره درطول روزشاید بزور 200 سی سی بخوره.من دوسه هفته پیش ازتون سوال کردم که دخترم شیر ببلاک ای ار میخوره و شیر خودمو نمیخوره شماگفتید ارد برنج اضافه کنم برای غلیظ شدن که 1. اردبرنج بصورت پودرشو اضافه کنم؟ دوم اینکه من چیکار کنم شیر نمیخوره و تا شیشه شیررا میبینه میزنه زیر گریه.نه موقع خواب میخوره نه توی خواب .واینکه امروز فرنی دادم خورد دوقاشق چای خوری.و رفلاکسشم علائمش بهترشده فقط خس خس داره بزاق دهانش هم زیاده.طوریکه لباسش خیس میشه.ادرار و مدفوعش هم خیلی کم شده.و انگشتش رو هم همش میخوره.هرچیزی هم دستش باشه میبره سمت دهانش.الان 3 ماهو 26 روزشه.و اینکه روی زبونش سفیده تا شیشه رو میبرم تو دهانش حالت عق زدن داره.وباگریه شیشه رو میده بیرون.

سلام برفک دهان را با قطره نیستات روزی سه بار و هر بار 10 قطره تا 7 روز درمان کنید
در محل خنک و بیصدا و تاریک شیر بدهید
از شربت گاویسکون و زادیتن روزی دوبار 1/5 سی سی برای بهبود شیر خوردن استفاده کتید
ارد برنج به صورت پودر آماده در داروخانه ها موجود است