گ.ف
عنوان :

بیخوابی

متخصص طب سالمندان
سلام. پدری دارم 83ساله.به مدت 20 ساله از قرص اگزازپام 10برای رفع بی خوابی استفاده میکنه. ولی الان یک مدتی هست که این دارو جواب نمیده. چه داروی جایگزینی میشه بهش داد؟ تنها بیماری زمینه ای که داره فشارخون هست که با داروی انالاپریل20 تحت کنترل هست.

با سلام. شما اطلاعات بیشتری از پدربزرگوار نداده اید. به تنهایی زندگی میکنند یا خیر وایا کارهای روزمره را خودشان انجام میدهند؟ علت بیخوابی ایشان ناشی از درد است یا در ابتدای خواب رفتن مشکل دارند؟ از داروهای گیاهی یا مکمل نیز استفاده می کنند یا خیر. در هر صورت اگزازپام داروی مناسبی برای ایشان نیست وبهتر است که از داروی zolpidem 5 mg نیم ساعت قبل از خواب استفاده بشه.

🙏