ا.د
عنوان :

دارو

متخصص روانپزشکی
سلام.دکتر جان من مدت 6 ماه دارو استفاده میکنم.ولبان 150،ایمن پرامین،سرترالین،پربوتوبول،بعد دکترم چون اخلاق و رفتارش خوب نیس دیگه نمیرم پیش دکتر الان خیلی بی حوصله هستم و پرخاشگر شما چی صلاح میدونی چیکار کنم.ضمنا جزو انجمن NAهستم

با درود و احترام
تبریک بابت پاکی تون
لطفا برام توضیح بدین کی داروهاتون شروع شده و چه علائمی در اون زمان داشتین و چه سیری رابعد از درمان طی کردین

دکتر جان من بعد از پاکی ام 9ساله پاکم الان حدود 1 ساله دچار افسردگی شدم همش تو اتاق ام رفیق اصلا ندارم بی حوصله،پرخاشگر از همه طلبکارم.یکرور از طرف خوشم میاد یک روز بدم میاد حوصله هیچکس ندارم خسته شدم.36 سالمه مجرد

متوجه شدم
داروهایی که الان میل میکنین از کی شروع شد و چه تاثیری داشت؟

6 ماه شروع شده اوایلش خوب بودم الانم حالم خوبه ولی خیلی بی حوصله ام خیلی یکروز با یکی خوبه یکروز بد و دیپاکین میخورم گیج میزنم و فراموشی
خودتونم میدونید هردارویی هم نمیتونم استفاده کنم بخاطر پاک بودنم

خوبه سرترالین رو تغییر بدیم
قرص ونلافاکسین 37.5میلی گرم با یک دوم صبح شروع کنین و بعد از. 5روز یک عدد کامل و بعد از ده روز ونلافاکسین 75میلی گرم صبح ها یک عدد
بعد از پایدار شدن شرایط کرونا حضورا تشریف بیارید

دکتر داروخانه نمیده چیکار کنم بعد شماره مطب لطف میکنید
بقیه قرص هارو دیگه استفاده نکنم
سرترالین و... دیگه مصرف نکنم؟؟

بله بقیه قرص ها مثل قبل
سرترالین رو نصف و سپس یک هفته بعد قطع بکنین
از داروخانه خواهش کنین اگر ندادن چاره ای به جز مراجعه به روانپزشک ندارین