ح.د
عنوان :

تیروئید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خانم دکتر جواب ازمایش هامو گرفتم خواستم ببینید که قرص ها رو الان به چه صورت مصرف کنم.تشکر

سلام قرص کلسیم روزی یکی ادامه بدید و کلسیتریول را قطع کنید. ویتامین دی 50000 واحد هفته ای یک عدد تا 8 هفته و سپس ماهانه یکی مصرف کنید. قرص لووتیروکسین هم که بعد از دریافت ید باید شروع بشه

بعد از دریافت ید کوتیروکسین روزی چندتا باید بخورم
صبح با هم باید بخورم یا هر دوازده ساعت
🙏
سلام خانم دکتر من دیروز ید دریافت کردم .و فردا مرخص میشم .بعدش چیکار کنم ایا نیاز هست الان دوباره ازمایش یا کار دیگه ای انجام بدم یا برم خونه و قرصم رو بخورم
ایا نیاز هست اسکن انجام بدم یا بقیه اعضای بدنم رو چک بکنم؟

سلام بعد از دریافت ید اسکن کل بدن انجام خواهد شد و پس از آن می تونید قرصتون رو شروع کنید و 2ماه بعد آزمایش بدید. در ضمن یکسری مراقبت و قرنطینه بعد از دریافت ید باید رعایت بشه که جزوات آموزشی و توضیحات لازم رو پزشکی هسته ای حتما به شما خواهند داد.

ولی صبح که به ما قرص دادن خوردیم .خانم دکتر کجا باید اسکن انجام بدیم؟ خودشون میگیرن یا باید بیرون از بیمارستان انجام بدیم .
پس این ازمایش های هرمونی که قبل از ید انجام دادیم بعد از ید لازم نیست دیگه؟

در خود بیمارستان و معمولا 48 ساعت بعد از ید انجام میشه. آزمایشات انجام شده و در حال حاضر لازم نیست تکرار بشه

🙏
بعد خانم دکتر قرص چربی رو بخورم الان یا قطع کنم من شصت کیلو هستم تریگلیسریدم ششصد شده بود و کلسترولم دویست و پنجاه.
و ایا نیاز به مراجعه حضوری دارم یا همون دو ماه دیگه اقدام کنم برای معاینه حضوری

با شروع دوباره لووتیروکسین چربی خون اصلاح خواهد شد و نیازی به داروی دیگری برای چربی نیست. اگر مشکل خاصی داشتید به پزشکتان مراجعه کنید در غیر اینصورت دوماه بعد با آزمایش جدید تشریف ببرید

🙏