پ.ب
عنوان :

راهنمایی نسبت به پاسخ دکتر

متخصص بیماری های کودکان
سلام این علامت نشانه عدم تحمل یا آلرژی به لاکتوز شیر مادر است تحریک مقعدی ماساژ شکم آب ولرم پای دوچرخه قطره اینفاکول روزی 4 بار 7 قطره و ادانه ایزی,کول و سگا گریپ تا شروع غذای کمکی توصیه میشود-
اقای دکتر نسبت به پاسخ شما مادر باید رژیم غذایی بگیره
لبنیات مصرف میکنه قطع کنه ؟
یا کار خاصب مادر باید انجام بده اقای دکتر
طبق فرموده شما نسبت به لبنیات تا حالا در مدفوع خون دیده نشده
عدم تحمل یا الرژی به لاکتوز راه درمانی دارد ؟

آلرژی به لاکتوز درمان ندارد و خود به خود برطرف میشود
اگر خون داخل مدفوع نیست آلرژی به شیر گاو مطرح نمیشود
رژیم مادر اثری روی لاکتوز شیر مادر ندارد فقط,شیر. شکلات و گوجه فرنگی خام را احتیاط کنید کافی است
راه های کنترل درد و نفخ همان راه های ذکر شده هستند

🙏