ع.ج
عنوان :

قرمزی چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
سلام آقای دکتر خسته نباشید
من یه مدته چشمهام قرمز میشه واحساس میکنم یک جسم خارجی داخل چشمم هستش وسابق بر این هم این اتفاق شاید در سال چند بار برای من بیفتد وهر بار که چشمم قرمز میشود حس میکنم چیزی داخل چشمم رفته است ،یک بار دوسال پیش به بیمارستان فوق تخصصی چشم نور مراجعه کردم گفتند حساسیت شدید چشم دارم وچند نمونه قطره دادن که الان نمیدونم چی بودند،و چشمم خوب شد ولی الان چند روز هست که این مشکل برام پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنیدولطفا برایم دارو تجویز کنید چون به دلیل شیوع ویروس کرونا امکان مراجعه برایم وجودندارد، عکس وضعیت چشمم را براتون الصاق میکنم

سلام علامت ها فقط در یک چشم تکرار می شود؟ خارش هم دارید؟

و این که سابقه ضربه به چشم ، شیئ نوک تیز، ناخن و ... به چشم نداشتین؟

خیر در هردو چشم پیش میاید ولی در حال حاضر یک چشمم بیشتردرگیر شده است
در خصوص سوال دوم خیر سابقه ای نداشته ام
ولی یک نکته که شاید باید خدمتتون عرض کنم این هست که من هر روز استحمام میکنم این مشکل برای چشمم تشدید میشود
وخارش هم معمولا دارم

به نظر مشکل خشکی چشم است
قطره اشک مصنوعی آرتلاک یا آرتیپیک هر 3 ساعت تا 10 روز، قطره فلوکورت هر 8 ساعت تا 7 روز استفاده کنید
کمپرس گرم هر بار 1-2 دقیقه دو -سه بار در روز روی پلک ها انجام دهید
در صورت مشکل جدید یا عدم بهبودی اطلاع دهید