ا.پ
عنوان :

خارش پوست

متخصص داخلی
سلام من مدتی هست که خارش در پوست دارم بعضی وقتها در پا و در دست و پشت خارش دارم و به اتدازه یک نخود قرمز میشود و وسط قرمزی برامده است یک ساعت بعد از خارش بصورت یک نقط کوچک قرمز رنگ میمونه د بعدا از بین میره بعضی وقتها هم اینطور نیست فقط خارش هست در سر و دست و جاهای دیگه
خوردن گرمی رو قطع کردم تاثیری نداشته در اذرماه ازمایش دادم جهت چکاب کلی موردی نداشتم دکتر همه چیز را خوب ارزیابی کرد فقط WBC14الی 15 بود که دکتر گفت موردی نداره از پوستم عکس گرفتم موقع خارش و ازمایش هم براتون میفرستم
نه تاولی نیست فقط وسط قرمزی یه بر امدگی شیری رنگ داره
بعد از بین میره

بیشتر به کهیر شبیه ه . به ماده خاصی حساسیت ندارید ؟

نه من فکرم بیشتر به کبد هست که یه وقت چرب نباشه الان هر روز شیر و زرد چوبه میخورم
بعضی شبا اسپرین میخورم تاثیر میزاره و بهتر میشه ولی چون معده ام مشکل داره اذیت میشم با اسپرین
اشتباهی دستم خورد بله تهران هستم خواستم یه عکس واضح تر بفرستم

نگران نباشید ولی بهتره از نزدیک ویزیت بشید . کجای تهران هستید ؟

رودکی

قرص telefast 180 روزی یکعدد بخورید . اگر بعد از ده روز بهتر نشدید پیش متخصص پوست برید
یا دوباره با خودم تماس بگیرید . زرد چوبه و آسپیرین رو قطع کنید . ده روز دیکه منتظرتون هستم

🙏