ع.ع
عنوان :

معرفی محصول

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقتتون بخیر من پوستم مختلط دهیدراتس یه سرم ابرسان و یه کرم خوب و همه کاره میخوام ینی علاوه بر ضد جوش بودن و اب رسانی عالی باعث ویتامینه و لیفت وشفاف یودن پوست بشه. و اینکه من الان قسمت چرب صورتمو تونر پوست چرب و بعد کل پوستمو اسپری گلاب عارضی میزنم این روتین خوبه؟ بهترین تونر چیا هستن

ممنون میشم در هر دو مورد سوالم هم محصولات قیمت مناسب هم قیمت بالاتر رو بگید
یادم رفت بگم پوستم حساس هم هس
سلام خانم دکتر

برای شستشوی صورت فوم شستشوی مخصوص پوست های چرب سی گل روزی دوبار استفاده کنید
شما شب ها سرم ویتامین سی اریکه
روزها کرم رطوبت رسان مخصوص پوست چرب درماسیف یا مدیلن استفاده کنید

گلاب که تاثیر علمی براش گزارش نشده ولیاگر شما احساس رضایت دارین می تونید استفاده کنید تونر پوست

تونر پوست چرب هم خوبه که استفاده می کنید

باید منتظر بمونم؟؟

نه برای مراقبت پوستتون همینا کافی و عالیه

ممنون خانم دکتر ولی احساس میکنم ویتامین سی ب من نمیسازه و جوش میزنم ایا جایگزینی براش هس
یه سوال دیگه بعد از اینکه شبا صورتمو شستم فقط باید سرم بزنم ؟ ینی نیاز نیس روش کرم بزنم

مزیت سرم به کرم اینه که جوش ایجاد نمی کنه

ولی با این حال می تونید به جای سرم ویتامین سی از سرم ضد چروک ایزودنس اوریاژ شب ها استفاده کنید