آ.ع
عنوان :

دختر 11 ماهه

متخصص بیماری های کودکان
دخترم یک 5 روزه که روزی دوبار (یه بار ظهر و یکبار شب)و گاهی اوقا یکبار در روز مدفوع میکنه ..قبلا یک روز درمیان مدفوع میکرد.البته دخترم آلرژی به پروتیین گاوی داشته و اینکه بی بی کر استفاده میکرده که من یکماهه قطع کردم .مدفوع ش اسهالی نیست عادیه ..ایا نگران باشم یا عادی؟شیرمادر میخوره و اینکه آب و غذا خوردنشم عادی بلکه بیشترم شده

سلام دوست عزیز وزن تولد و وزن فعلی چقدر است؟

این تغییر در دفع نگران کننده نیست

وزن تولد 2700 و وزن الانش 8 کیلو
و اینکه میتونم بهش سویق بدم؟
و البته الان زینک پلاس و آهن لیپوسفر روی یه سی سی میخوره
به نظر شما بی بی کر بازم بدم یا نه؟

وزنش خوبه،لیپوزوفر آهن خوبیه ودندون رو سیاه نمی کنه اما باید روزی دو سی سی مصرف بشه همراه یک سی سی مولتی ویتامین

زینک ایرانی هم بهش بدین خوبه چون ویتامین هارو ازطریق مولتی می گیره

قطره بی بی کر چطور؟قطع کنم؟

من ب ب کر رو آن وآف به مریضام میدم یعنی وقتی تموم می شه یکی دو ما صبر می کنن وبعد یه دونه دیگه شروع می کنن

چی بدم موهاش رشد کنه؟
چبکار کنم بیشتر وزن بگیره؟

وزنش خوبه اما راهکارهای بهتر وزن گرفتن افزایش تعداد تغذیه وافزودن کره وروغن به غذای کمکی هست

ماست پروبیوتیک بهش دادم خداروشکر حساسیت نداره .
میتونم ماهی پخته بدم؟

بله می تونین،کلا غذاهاش سفت تر وغلیظ تر بشن وغذای انگشتی براش حاضر کنید تا خودش بخوره پودر شده مغز ها هم براش خوبه روزی یکبار بستنی یا حلوای خونگی کمک می کنن وهمچنین از پایان 11ماهگی غذاهای ساده خانواده براش قابل مصرف هستند

🙏