م.ا
عنوان :

درد کمر (باسن)

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام .من مریم ابراهیمی به شماره پرونده ی 85-*****93121 هستم . الان دوباره همون قسمت دردش شروع شده می خواستم ببینم مراجعه ی حضوری لازمه؟ و اینکه باید چیکار کنم با توجه به اینکه نوزاد 9 ماهه دارم و مجبورم که بغلش کنم و بشورمش و ...

سلام،
حتی الامکان و در موارد غیرضروری از بغل کردن بچه خودداری کنید،
روزی سه مرتبه از سشوار بمدت ده دقیقه سپس روغن سیاه دانه بصورت موضعی همراه با ماساژ ملایم استفاده کنید
در صورت درد شدید دو عدد قرص استامینوفن مصرف شود، مصرف قرص تا سه بار در روز یعنی شش قرص بلامانع است
بعد از بهتر شدن اوضاع اپیدمی کرونا و در صورت ادامه درد، فیزیوتراپی را شروع خواهیم کرد.

🙏
فقط اینکه در دوران شیردهی هستم این استامینوفن ها برای کودک ضرری نداره ؟

سلام،
مصرف استامینوفن در دوران شیردهی بلامانع است و مشکلی ندارد