ج.پ
عنوان :

درد کمر و درد زانو

متخصص ارتوپدی
با سلام.دیروز نیز شرح حال بیمار و عکس ام آر آی رو براتون فرستادم.(خانم 62 ساله)فرمودید تنگی کانال نخاعی دارد که از نظر شما شدید نیست و ازون تراپی را پیشنهاد کردید.
اما آقای دکتر مادرم 3 جلسه ازون تراپی هر دو زانو را انجام داده،که فایده ای نداشته است.پاهایش بعد از ازون تراپی کاملا سنگین شده و درد هم هنوز ادامه دارد.
قبل از ازون تراپی کمر درد نداشته،اما اکنون درد کمر به آن اضافه شده و کلا کمر به پایین سنگین است.
ممکن است از عوارض ازون تراپی باشد؟

سلام
بعید است که از ازن باشد
ولی با این اوصاف شما میتوانید تزریق داخل دیسک کمر را انجام دهید که از داروهای دیگر استفاده میکنند.
این امر در تخصص من نیست ولی اگر آشنا ندارید میتوانم پزشک مورد اعتمادی را معرفی کنم.