ف.ع
عنوان :

گر گرفتگی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانمی 53ساله هستم. تا نوروز 98 بطور منظم پریود میشدم ولی بعد از آن بصورت مقطعی نامنظم شد تا نوروز 99 که تقریبا حدود 2 ماهه پریود نشدم و حدود 10 روز هست که گر گرفتگی دارم. با توجه به اینکه میدونم در حال یاس شدن هستم اما با توجه به شرایط فعلی نمیدونم بابت گر گرفتگی چکار باید بکنم البته بارها به پزشک مراجعه کردم ولی گفتند نیاز به دارو برای ادامه پریود نیست و بهتره سیر طبیعی رو طی کنم. لازم به ذکر است به طیف وسیعی از داروها آلرژی دارم.ممنون میشم راهنمایی فرمایید

سلام عزیزم به احتمال زیاد دارید یائسه می شوید برای بهبود علایم گر گرفتگی باید دارو مصرف کنید و تشریف بیاورید مطب برایتان تجویز شود و اینکه بعضی مواد غذایی یا سنتی کمک کننده هسند مثل سویا روغن سویا و جنسینگ

سپاس از پاسخ شما. آیا برای عدم قطع mense لازمه دارو مصرف کنم یا بهتره سیر طبیعی رو طی کنه؟

نه بهتره اجازه بدهید بدن روند طبیعی اش را طی کند

🙏