ح.ن
عنوان :

سوال درمورد مکمل

متخصص تغذیه و رژیم درمانی
سلام دکتر- میخواستم بدونم برای افزایش وزن میتونم از مکمل های gain up و super creatine و یا اسیدآمینه های شرکت ایرانی کارن استفاده کنم ؟ عوارضی ندارند ؟ چکار کنم تاعوارض به حداقل برسه سنم 24 ساله و قدم 174 و وزنم 53 قبل از جریان کرونا هفته ای 3 روز باشگاه میرفتم الان تقریبا روزی نیم ساعت تمرینات ورزشی قدرتی در خانه انجام میدم - سپاس

سلام بله میتونید
مکمل گین آپ روزی دوبار با شیر هر بار یک اسکوپ
اسیدهای امینه قبل از خواب یک اسکوپ یا دوقرص و مکمل کراتین تا پنج روز روزی چهار بار هر بار 5 گرم بعد از صبحانه و قبل و بعد از تمرین و شب موقع خواب و بعد از 5 روز روزی 5 گرم تا یک ماه

مکمل زینک پلاس روزی یکی استفاده کنید کنارش