m.a
عنوان :

داروی فشار خون

متخصص قلب و عروق
با سلام خدمت خانم دکتر، بنده یه آقای 34 ساله هستم که حدود 9 سال پیش برای اولین بار متوجه شدم که فشارم بالا رفت ، البته در اون مقطع عاملش بیشتر عصبی و استرسی بود بخاطر پایان نامه ارشدم ، بعدها انواع ازمایش مربوط به غدد آدرنالین و کورتیزول و بیماری فئوکروموسایتما و سونوگرافی داپلر رنگی از کلیه و اکو قلب ...انجام دادم و مشکلی نبود و گفتند فشار خون اولیه هست. یه مدتی قرص مصرف میکردم و یه مدتی هم نکردم .اما در حدود 2 سال اخیر بنده به طور مرتب صبح ها یه قرص لوزارتان 25 و یک نصف قرص بیزوپرولول 2.5 (قبلا قرص کنکور میخوردم که الان نایاب هست) میخوردم و مشکلی نداشتم. در مدت دو ماه اخیر فشار خونم خیلی افت کرده (شاید بعلت اینکه در قرنطینه منزل هستم و غذاهای رژیمی میخورم و از همه مهمتر قلیان رو گذاشتم کنار ) حتی به طوریکه به زیر 12 هم میرسه و در پاهام احساس درد و بی حسی میکنم (که نمیدونم به فشار مرتبط هست یا نه)! خلاصه با توجه به شرایط حاضر، قرص بیزوپرولول رو حدود 20 روز هست که تدریجا گذاشتم کنار و قرص لوزارتان رو هم یک روز درمیون میخورم ، در روز چندین بار فشارم رو میگیرم و اکثر موارد زیر 12 هست . به نظر شما چکار باید بکنم؟ آیا درسته که قطع کنم دارو هارو؟ اگر هم مثل سابق مصرف کنم دچار افت فشار میشم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. ببخشید که پیامم طولانی شد

سلام و عرض ادب
مصرف غذاهای ساده و سالم و کنار گذاشتن مصرف قلیان عامل مهمی جهت کاهش فشار خون می باشد.
به نظرم تمام داروها را قطع کنید
روزی 4 بار فشار خون و ضربان قلب را اندازه گیری کرده، چارت کنید و به من اطلاع دهید. احتمالا میشه داروها را قطع کرد

ما کانالی برای آموزش بیماران در تلگرام داریم، دوست داشتید، مطالعه کنید

https://t.me/DrNiloofarSaffarian

سپاسگزارم پس بنده اطلاعات فشار چند روز آینده رو لیست میکنم و خدمتتون ارسال خواهم کرد .خیلی متشکرم