م.ج
عنوان :

گوش درد

متخصص داخلی
سلام
خانم بنده 33 ساله با وزن 95 کیلو هست - 2 روز پیش مجبور شدیم بریم بیرون و طوفان و باران گرفت وباد به گوشش خورد - از شبش گوش درد گرفت( سمت چپ) ومثلا خمیازه میکشه گوشش درد میگیره و پایین گوشش بغل گلو هم درد داره دست میزنه و صبح ها از خواب بیدار میشه احساس کمی گلودرد داره و بعد از صبحانه و مایعات گرم تا فردا صبح دیگه درد گلو نداره - قبلا سابقه حساسیت فصلی داشت که زادیتن میخورد و 5 سالی هست که خوب شده - سرفه و آبریزش بینی و بی حالی و تنگی نفس نداره - درجه حرارت 36/3 هست - برای گوش دردش صلاح میدونید قطره الکل بوریکه و قطره بتامتازون استفاده بشه یا خیر ؟ دستور چی میفرمایید؟

سلام جناب جلالیان
با توجه به اینکه در معرض سرما بوده اند و بدنبال آن دچار گوش درد شده اند، تشخیص عفونت گوش میانی و گلو مطرحه.ضمن توصیه به گرم نگه داشتن گوش و قرقره با آب نمک،
نسخه زیر را تهیه و مصرف بکنه.
قرص کوآموکسی کلاو 625 ،بیست عدد، هر هشت ساعت یکعدد
قرص کلد استاپ بیست عدد، هر هشت ساعت یکعدد

🙏