م.و
عنوان :

ضعف دست و پا

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام خانم دکتر
من دختری 24 ساله هستم.بازوها و ساق پاهام خیلی ضعف میرن و شب ها نمیذارن راحت بخوابم و دائم پاهامو تکون میدم تا شاید احساس ضعف کمتر بشه.در طول روز هم این اتفاق میوفته و نمیتونم طولانی مدت بشینم،مثلا سرکلاس از شدت ضعف دست و پاهام کلافه میشم و دلم میخواد ماساژ داده بشن یا حرکات کششی انجام بدم.
در طول روز خیلی هم احساس خستگی میکنم.
مدتی قرص مگنیفورت هم استفاده کردم اما تاثیری نداشته
در ضمن از 4 سال پیش تشخیص داده شده که تخمدان پلی کیستیک دارم و تحت درمانم
به نظر شما مشکل چیه؟
قرصی هست که بتونم بخورم و ضعف دست وپاهام بهتر بشه؟

سلام. علائمتون به سندرم پای بی قرار شبیه هست، باید اول آزمایش تیروئید و کم خونی و ویتامین دی بدید، از نظر دیسک گردن و کمر بررسی بشید، نوار عصب برای رد نوروپاتی انجام بشه . بعد در صورت نبودن هر یک از موارد با دارو قابل حله

خیلی ممنون از راهنمائیتون
مورد دیگه اینکه من میگرن دارم،اما طی یک سال اخیر سردرد هام خیلی بیشتر شدن و حداقل هفته ای یکبار سردرد دارم
این هم میتونه مرتبط باشه؟

هر دو حالت با استرس و اضطراب ارتباط دارند.

خیلی ممنونم خانم دکتر