ا.خ
عنوان :

احساس آب پریدگی و کمی خلط در انتهای مجرای نای

فوق تخصص ریه
با سلام
بنده در ده دوم اسفند مدت 2 روز تب نرم داشتم و حدودا سه چهار روز احساس کوفتگی و کم حالی (اصلا مشکل تنفسی نداشتم) بعد از حدود یک هفته کاملا خوب شدم اما بعد اون برای مدت تقریبا دو هفته حس بویایی و چشایی رو از دست دادم که بعد این دو هفته به مرور برگشت،از حدود یک ماه پیش بدون هیچ علامت اعلام شده برای بیماری کرونا فقط در مجرای نای احساس التهاب و سرفه خفیف داشتم به تجویز پزشک خانواده از قرص ایروکست و شربت برونکولد و بعد از مدتی یک ورق 5 عدد قرص تاوانکس 500 استفاده کردم که بعد از مصرف تاوانکس تقریبا سرفه هام قطع شده اما همچنان حس کمی خلط و درد خیلی خفیف در انتهای نای دارم،انگار آب پریده باشه در نای،علت چیه و باید چه کنم؟ضمنا اشاره کنم این مشکل بیشتر شبها بروز می کنه و در طول روز به ندرت ایجاد میشه.
لازم به ذکر است در طول این یک ماه هیچ علامت و مشکلی غیر مورد مذکور نداشتم و حتی با فعالیت ورزشی هم دچار تنگی نفس نمیشم

با سلام احتمالا مشکل شما از ریفلاکس باشد لذا توصیه می کنم در حال حاضر از قرص پنتوپرازول 40 میلی گرم 1 عدد ناشتا و یک عدد قبل از شام استفاده کنید شربت آلومینیوم ام جی اس بعد از هر وعده غذایی یک قاشق و بعد از مصرف غذا تا یک ساعت مایعات مصرف نکنید و دراز نکشید و زیر سرتون رو بالا بذارید از مصرف چای نسکافه شکلات قهوه مواد غذایی چرب و نفاق تا حد امکان پرهیز کنید

🙏