ا.س
عنوان :

بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
من و همسرم نسبت فامیلی داریم و در اقوام بنده نمونه کودک دارای اختلال وجود داشته ایا برای بارداری نیاز به ازمایش دارم؟

سلام عزیزم. بله باید مشاوره ژنتیک بشین

عذر میخوام چه کتری باید برم برای مشاوره ژنتیک؟

باید برین جاهایی که مشاوره ژنتیک دارن. مثلا تهران بیمارستان امام خمینی درمانگاه ژنتیک دارن. یا بیمارستان صارم دارن.

قبل از بارداری باید معاینه هم بشم برای عفونت یا خیر؟ و اینکه به نظر شما الان تو این شرایط بیماری کرونا باردار بشم مشکلی نیست؟
ممنون وزنم باید چقدر باشه قبل از بارداری که در بارداری مشکلی پیش نیاد قدم 162 و وزن الانم 75 هست

عزیزم اضافه وزن در بارداری میتونه باعث مشکلات زیادی بشه. قبل از اقدام به بارداری تا جایی که امکانش رو دارین وزن کم کنید. حداقل 5-6 کیلو. و هرچه بیشتر کم کنید بهتره