م.ص
عنوان :

سردرد شدید

متخصص داخلی
طی دوهفته اخیر چندبار دچار سردرد فشار پایین اخساس طپش قلب وضعف ولرز در بدنم دارم دفعات ادارم وحجم ادار زیاد شده روزی چهار وپنج بار فشارم 9روی7بوده واز آنجا که مادر وخواهر وبرادرم قرص قند مصرف میکنن نگرانم در ضمن مدت زیادی هست که سوزش زبان دارم البته فضای دهانم همیشه خیلی مرطوب هست

سلام،البته که استرس و اضطراب هم علائم مشابهی ایجاد میکنه ولیکن اگر دستگاه گلوکومتر دارید قند تون را چک کنید