ف.ع
عنوان :

قلب درد وتپش قلب

متخصص قلب و عروق
سلام وقت بخیر .قلبم یه چند وقته درد میکنه انگار یه کسی داره فشارش میده، میزنه به دست چپم و شانه ام وتپش قلبم زیاده واسترس هم دارم قبلا هم دکتر رفتم اکو کرد و گفت یکی از دریچه هات شل شده ولی قرص داد خوب شدم ولی باز شروع شده، وخانوم 40ساله هستم و الان باید چیکار کنم ممنونم .

سلام وقت بخیر...سابقه بیماری خاصی دارید؟ و داروی خاصی مصرف میکنید؟؟

خیر هیچ بیماری خاصی ندارم عرض کردم فقط همون شل شدگی دریچه قلبم بود که برطرف شد،پراپرانول و تری فلوئو پرازین 1میلی گرم مصرف میکنم

اخیرا اضطراب و استرس خاصی داشتید؟؟

بله یه چند روزه استرس داشتم ولی قبل اون هم درد میکرد ولی در این حد نبود این چند روزه بیشتر شده ..آقای دکتر به نظرتون از دندون درد هم میتونه باشه چون یکی از دندان هام پوسیده و تواین وضعیت نمیتونم کاریش کنم آیا از اون هم میتونه باشه ؟

نوع دردتون چطوره...کجای قفسه سینه؟ دایمی هست یا میگیره ول میکنه؟
نقطه ای است یا منتشر؟
به فعالیت یا غذاخوردن داره؟؟
در حالت دراز کش بدتر میشود؟

دقیقا زیر سینه سمت چپ رو به بالا،تقریباً دائمی ،منتشرمیشه یعنی به دست وشونه میزنه،خیر در هر صورت هستش ،نه موقعه دراز کشیدن وخواب احساس نمیشه

احتمال درد قلبی برای شما کمتر مطرح است.و بیشتر اضطراب مطرح است.که اغلب گذرا است.توصیه میشود برای کاهش استرس خود از ارامبخش مثل الپرازولام استفاده کنید...و در صورت تداوم درد جهت انجام تست ورزش مراجعه کنید

آقای دکتر از دندونم نمیتونه باشه ؟

ببینید درد دندان اغلب در ناحیه سروگردن حس میشود..فقط در موارد خیلی خاص که فرد سابقه مشکل قلبی و ساختار قلبی داشته باشد عفونت دهان و دندان به ندرت ممکن است درگیری قلبی بدهد که شامل حال شما نمیشود

🙏