ف.م
عنوان :

جراحی صفرا

فوق تخصص گوارش و کبد
باروزه گرفتن حالت تهوع شدید میگیریم حالم خیلی بدمیشه راهنمایی میکنید؟نوع غذامم فرقی نداره چرب نیست

سلام، چند سال تون هست و آیا غیر از تهوع درد شکم یا علایم همراه هم دارید یا خیر؟

سابقه بیماری قبلی یا جراحی نیز داشته اید یا خیر؟

23سال حالت تهوع خیلی شدید و سردردشدید کلا اشتهاع از بین میره دردمعده سردل دارم فقط جراحی صفراداشتم روز اول روزه گرفتن خوبم از روز دوم شروع میشه تند تند گشنم میشه و نمیتونم چیزی بخورم بعداز این حالت روزه نگرفتم و تا سه روز حالم باهمون علاعم بدبود
میگرن نه چون دکتررفتم گفتن شبیه میگرنه اعصابم خوردمیشه یا از گرسنگی سر دردمیگیرم

خود روزه گرفتن و فاستینگ(ناشتایی کشیدن) به دلیل کاهش میزان آب بدن میتونه باعث سردرد بشه و سردرد هم ایجاد تهوع و استفراغ میکنه، توصیه ای که می تونم بهتون بکنم اینه که قبل سحری خوردن از قرص های کاهنده اسید مثل یک عدد کپسول ازونیوم نیم ساعت قبل سحری خوردن استفاده کنید، در زمان سحر و افطار آب به میزان کافی بنوشید، در طول روز از فعالیت زیاد و در معرض گرما قرار گرفتن خودداری کنید، اگر باز هم با رعایت این موارد با روزه داری دچار سردرد و تهوع می شوید روزه نگیرید

🙏