م.ه
عنوان :

کم اشتهایی و حرکات عجیب چشم

متخصص بیماری های کودکان
سلام. پسرم 15 ماهشه وزن یکسالگیش 10/100 بود که گفتید خوبه. بعد از یکسالگی به شددددت بدغذا و بی اشتها شده.حدود یکماه هیچی جز شیر نمیخورد که البته به دنبال اون دندونهای 5-6-7-8 رو همزمان و در عرض یکماه درآورد؛ بعد چند روز دوباره غذاهاش رو به خوبی میخورد تا اینکه دیدم داره دندون آسیا درمیاره و دوباره بی اشتها شده و دیگه حتی شیر هم نمیخوره! در طول روز شاید 200 سی سی شیر بخوره و بقیه اش رو فقط آب خالی توی شیشه میخواد! انقدر بی اشتهاست که الان با وجود گذشت سه ماه از یکسالگی، وزنش 10/700 شده و فقط 600 گرم تو این سه ماه وزن اضافه کرده...خیلی ناراحتم اقای دکتر.خواهشا اگر راهکاری دارید بفرمایید
تلفنی ازتون مشورت گرفتم گفتید به شیر وابسته شده اما الان همون شیر رو هم حتی نمیخوره
مولتی ویتامینش هم یه روز درمیون بیبی جویس و ایمیوسنس ایرانی میدم و دو روز در هفته هم سانستول میخوره.چیزی هست بهش بدم اشتهاش برگرده؟امشبم میخواست بخوابه شیر خورد بعد کلش رو یهو بالا آورد، رفلاکس و مشکلی هم نداره! از دندونشه؟خیلی اذیت شد.چکار کنم تکرار نشه این استفراغ؟
از طرفی چند روزه یهو چشماشو روی هم فشار میده یا چشمشو به حالت نیمه باز در میاره برای دقایقی؛ ایا این به خاطر دندون در آوردنه؟یا بازی میکنه؟یا جای نگرانیه؟
لطفا مثل همیشه به همه سوالاتم با حوصله پاسخ بدید چون خیلی نگرانم و تو این شرایط کرونا بعد از خدا امیدم به شماست

سلام وزن گیری طبیعی,کودکان بعد از بکسالکی ماهانه 150 تا 200 گرم است
شربت گاویسکون و زادیتن برای مواردی که کودک به علت دندان و گرما و واکسن و ... بی قرار و بی اشتها میشود روزی دوبار 2 سی سی کمک کننده خواهد بود .

شیر بعد یکسال الزامی,نیست روزی دو بار هم اگر شیر بدهید کافی خواهد بود